Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TÜV SÜD Czech zajišťuje zpracování, poradenství a školení pro získání oprávnění vydávat PENB

Od 1.1. 2009 - povinnost zpracovávat Průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - společnost TÜV SÜD Czech zajišťuje zpracování, poradenství a školení. Termíny školení vypsány.

Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií zavádí do praxe průkazy energetické náročnosti budov (PENB). Od 1.1.2009 musí být tyto průkazy předkládány při prokazování dodržení obecných technických požadavků na výstavbu.
Průkaz ENB hodnotí budovu z hlediska potřeb celkové dodávky roční energie na vytápění a chlazení budovy, klimatizaci, větrání, osvětlení, přípravu teplé vody a provoz energetických systémů, které jsou součástí technických zařízení budovy.

TÜV SÜD Czech zajišťuje poradenství v této oblasti, posuzování energetické náročnosti budov a vydávání PENB a také komplexní školení - příprava ke zkouškám na MPO pro získání oprávnění k vydávání PENB.

více informací na www.tuev-sued.de

TÜV SÜD Czech s.r.o.
logo TÜV SÜD Czech s.r.o.

TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Našim klientům poskytujeme služby v oblastech: nezávislého ověřování, testování, inspekce, certifikace, homologace a vzdělávání.

 
 
Reklama