Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termíny vzdělávacích kurzů na 1. polovinu roku 2009

Firma Callida připravila na první polovinu roku 2009 nové termíny školících kurzů pro uživatele oceňovacího systému euroCALC. Pro rozpočtáře a kalkulanty dva termíny kurzu Oceňování stavebních prací.

Pro začínající uživatele oceňovacího systému euroCALC je připravený třídenní kurz euroCALC Beginner. V rámci tohoto kurzu se účastníci seznámí s ovládáním, uživatelským prostředím a jednotlivými funkcemi oceňovacího systému euroCALC. Uživatelům přecházejícím z verze systému euroCALC 2 na euroCALC 3 je určený vzdělávací kurz euroCALC Upgrade. Speciální kurzy jsou zaměřené na specifickou oblast systému euroCALC.
Pro uživatele, kteří řeší činnosti spojené s poptáváním subdodavatelů, vyhodnocováním nabídek, práci s rozpočtovými ukazateli a vytváření více cenových variant zakázky, je připravený jednodenní kurz euroCALC Special - Enterprise. Všem pokročilejším uživatelům systému euroCALC je určený kurz euroCALC Special - Cenové úpravy, jehož náplní je detailní seznámení s možnostmi cenových úprav, používáním kalkulačních vzorců nebo práce s limitkami nákladů. Dalším speciálním kurzem je euroCALC Special - Importy a exporty, který je zaměřený na problematiku importu a exportu dat z/ do systému euroCALC, práci s různými typy formátů souborů a jejich dalším využitím při zpracování a přípravě rozpočtu.
Správcům a odborníkům v oblasti IT, kteří technicky spravují oceňovací systém euroCALC a jeho komponenty, je určený vzdělávací kurz euroCALC Administrator.
Pro rozpočtáře a kalkulanty jsou připravené dva termíny mimořádně oblíbených vzdělávacích kurzů Oceňování stavebních prací, které jsou zaměřené na obecné principy a metodiku rozpočtování staveb a stavebních prací. Kurz Oceňování stavebních prací není svázaný s oceňovacím systémem euroCALC.
Všechny vzdělávací kurzy jsou vedeny interaktivní formou s důrazem na konkrétní příklady a na praktické pracovní postupy. Tento způsob výuky umožňuje všem účastníkům, aby si z kurzu odnesli maximum užitečných a praktických informací, které budou schopni okamžitě aplikovat ve své práci rozpočtáře nebo kalkulanta. Více na www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama