Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating // chytré a pohodlné vytápění // pozvánka na instalaci tepelného čerpadla

Chcete se podívat jak se instalují moderní tepelná čerpadla AC Heating s frekvenčním měničem a plynulou regulací výkonu? Přijďte navštívit vybrané instalace tepelných čerpadel, jste zváni!

Většina majitelů rodinných domů řeší otázku vytápění a stále stoupající náklady na něj. Stále více oblíbeným řešením tohoto problému jsou právě tepelná čerpadla vzduch-voda. Je tomu tak z hlediska jednoduchosti jejich instalace, velmi nízkých nákladů na provoz a relativně nízké pořizovací ceny.

Téměř každý si však klade tyto otázky:
- Jak je tepelné čerpadlo hlučné?
- Kam umístit venkovní jednotku? Mohu si ho dát pod okno ložnice nebo ke stěně sousedící s obývákem? Nebude příliš hlučné? Je lépe umístit TČ na sever nebo jih?
- Co vše je zapotřebí na stavbě udělat aby bylo možné tepelné čerpadlo osadit?
- Jaký musí být topný systém?
... a samozřejmě celá řada dalších otázek.

Tvrdíme, že naše tepelná čerpadla disponují tou nejmodernější technikou na trhu: řízení frekvenčním měničem, díky které jsou extrémně tichá snadno montovatelná, je zaručena delší životnost nebo např. vyšší účinnost.
Pro komplikované topné systémy s mnoha topnými okruhy, kaskádní systémy o výkonech v řádu až několika set kW, soláry nebo bazénovým výměníkem zde máme k dispozici nadstavbové regulační systémy, které jsou pro tyto účely optimalizovány a zajišťují maximální využití potenciálu tepelného čerpadla.

Jsme přesvědčení, že nejlepší obrázek si každý vytvoří při osobní zkušenosti, získané například na některé z našich montáží nebo právě vznikajících instalacích.
Proto si Vás tímto dovolujeme pozvat na návštěvu k nám do firmy nebo na vybranou montáž.

Pro bližší informace a případné sjednání konkrétního termínu kontaktujte, prosím, pana Ing. Michala Fialu telefonicky 775 211 408 nebo mailem mfiala@ac-heating.cz.

Náš tým se bude těšit na setkání s Vámi!
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama