Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Katalog tepelných mostů 1 - Běžné detaily

V září 2008 vychází Katalog tepelných mostů 1 - Běžné detaily autorů Romana Šubrta, Pavlíny Zvánovcové a Martina Škopka. Jde o první katalog tepelných mostů publikovaný v ČR, který tématicky navazuje na již vyprodanou a koncepčně zastaralou knihu Stavební detaily - Tepelné mosty. Objednávky a více informací...

Vydavatelem Katalogu je Energy Consulting. V úvodu knihy jsou okrajově uvedeny teoretické souvislosti a přehledně shrnuty základní požadavky norem na tepelnou ochranu budov. Následuje těžiště publikace, které spočívá v kvantifikaci tepelných mostů u různých konstrukčních systémů i rozdílného materiálového provedení. V knize je zpracováno celkem 85 běžných stavebních detailů ve více jak 500 variantách. U každého detailu je ilustrativní obrázek detailu s kótami, ilustrativní obrázek teplotního pole a tabulka základních vyčíslených parametrů všech variant tepelných mostů daného detailu, tedy lineární činitel prostupu tepla, poměrný teplotní faktor a další hodnoty za jasně definovaných okrajových podmínek.

Formát publikace je zmenšený B5, rozsah 224 plnobarevných stran, brožovaná vazba, náklad 5000 výtisků, vydání IX/2008, ISBN 978-80-254-2715-6, doporučená prodejní cena 290,- Kč. Jednotlivé detaily s kvantifikací tepelných mostů budou postupně zveřejňovány na www.tepelnymost.cz, kde budou k dispozici i ve formátu CAD.

Publikace bude oficiálně vydána v pondělí 15. 9. 2008. Doporučená prodejní cena je 290,- Kč. Knihu je možné objednat se slevou 60,- Kč, tedy za 230,- Kč.

Při objednání knihy do 8. 9. 2008 a platbě předem nabízí vydavatel knihu za extra výhodnou cenu se slevou 100,- Kč, tedy za celkovou cenu 250,- Kč (190,- Kč kniha + 60,- Kč poštovné).

Další podrobnosti, objednávky

 
 
Reklama