Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens koupil společnost Shinwha Electronics a posílil svou pozici v oblasti požární a bezpečnostní signalizace

Koncern Siemens se stal vlastníkem společnosti Shinwha Electronics Ltd., která je druhou největší korejskou firmou v oblasti požární a bezpečnostní signalizace. Díky této akvizici Siemens posiluje svou pozici předního světového hráče na trhu s požární a bezpečnostní signalizací.

Společnost Shinwha Electronics Ltd. se sídlem v korejském Incheonu-Soulu zaměstnává 250 lidí a nabízí požární poplachové systémy, stabilní hasicí systémy a požární a zabezpečovací služby. Firma má dobré vztahy s místními a národními stavebními společnostmi. Ve většině významných budov v Koreji jsou nainstalovány požární a bezpečnostní systémy značky Shinwha Electronics. Mezi referencemi nechybí špičkové hotely, obchodní centra, nemocnice, laboratoře, průmyslové závody a elektrárny. V roce 2007 společnost Shinwha Electronics Ltd. dosáhla tržeb ve výši 40 milionů EUR. Partnerská spolupráce mezi společnosti Siemens a Shinwha Electronics byla zahájena v roce 1990.

Shinwha Electronics je rodinným podnikem v soukromém vlastnictví a skládá se ze dvou právnických subjektů - Shinwha Electronics Ltd. a SH Electronics Engineering Ltd. Siemens odkoupí 100 % akcií obou firem, transakce podléhá schválení korejského antimonopolního úřadu. Smluvní strany se dohodly, že kupní cena nebude zveřejněna.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama