Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LAUFEN CZ A KAPKA NADĚJE ZAHÁJILY SPOLUPRÁCI

Společnost Laufen CZ a nadační fond Kapka naděje budou napříště pomáhat nemocným dětem společně.

Darovací smlouvu s úctyhodnou sumou 892 500 korun (sanitární keramika a vybavení koupelen v celkové hodnotě 750 000 Kč plus DPH) podepsali na Výroční tiskové konferenci NF Kapka naděje ve fakultní nemocnici Motol 28. dubna 2008 prezidentka nadačního fondu Vendula Svobodová a finanční ředitel Laufen CZ Sergio Castro.

Společnost Laufen CZ, která na českém trhu zastupuje značky Laufen, Roca a Jika, pomůže s rekonstrukcí koupelen a toalet podle potřeb nemocnic vybraných na základě doporučení nadačního fondu Kapka naděje v celé České republice. První nemocniční zařízení se již na nadační fond se svými požadavky obrátila. Oceňují komplexní nabídku, se kterou Laufen CZ jako součást světové jedničky Roca na trhu sanitární keramiky a vybavení koupelen od A do Z disponuje. Důležitou roli v tom nesporně hraje i speciální sortiment – kompletní koupelny pro tělesně postižené uživatele se sanitární keramikou uzpůsobenou potřebám vozíčkářů a dalších pohybově limitovaných osob, s množstvím nezbytných madel, sklápěcích zrcadel či stoliček do sprchových koutů. V hledáčku zájmu budou určitě i dětské klozety, případně keramické výlevky atd.

"Společnost Roca, jejíž jsme nedílnou součástí, je svou podstatou stále rodinná firma, která ctí základní lidské hodnoty. Jsme tedy potěšeni, že alespoň tímto způsobem můžeme přispět k uzdravení a komfortnějšímu životu těch, kteří by vůbec o nemocích vědět neměli, tedy dětí," konstatoval Sergio Castro.


 
 
Reklama