Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wienerberger představí na IBF zajímavé novinky!

Společnost Wienerberger cihlářský průmysl představí na mezinárodním stavebním veletrhu ibf v Brně hned celou řadu novinek.

Velký zájem je očekávám o sortiment broušených cihel POROTHERM CB a především o nově představovanou technologii POROTHERM DRYFIX.SYSTEM, která umožní výstavbu i v zimě, a to až do teplot -5 °C. Na stánku společnosti bude prezentována i nová příčkovka POROTHERM 14 P+D usnadňující provedení instalací. Již tradičně tu také budou probíhat jak oblíbené ukázky zdění na tenkou spáru, tak nově i práce se systémem DRYFIX.

"Poslední novinku zatím neprozradím. Je to naše tajemství, přicházíme se zcela novou technologií," říká ing. Richard Slavík z marketingu firmy Wienerberger. "Proto zvu návštěvníky veletrhu do našeho stánku, kde bude vše odtajněno. Kromě novinek tu pro ně budeme mít připraveno i další překvapení."

Veletrh IBF 2008 proběhne v Brně 22. - 26. dubna, expozici společnosti Wienerberger naleznete v pavilonu A2, stánek č. 016. Návštěvníkům zde budou k dispozici i podrobné informace a novinky k programu výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM a také ochotný profesionální tým společnosti Wienerberger.

Více informací na www.porotherm.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama