Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ZLATÝ AMPER

Tak jako každý rok i v průběhu 16. ročníku mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky budou vyhlášeny nejpřínosnější exponáty veletrhu. Do soutěže je přihlášeno 33 exponátů z 33 firem.

Soutěžící firmy mohly své exponáty přihlásit do dvou kategorií:
  • Výroba, rozvod a užití elektrické energie – podkategorie: zařízení pro výrobu a rozvod elektrické energie, elektroinstalační technika, vodiče a kabely, osvětlovací technika, elektrotepelná technika, pohony a výkonová elektronika, komunikační a informační systémy a stroje, zařízení, nářadí a pomůcky pro elektrotechniku a elektroniku
  • Elektronika, řízení a měření – podkategorie: elektronické prvky a moduly, měřicí a zkušební technika, systémová technika budov, automatizační, řídicí a regulační technika a služby.

Exponáty bude hodnotit odborná komise v čele s předsedou prof. Ing. Jiřím Tůmou, DrSc. Výsledky budou vyhlášeny během slavnostního večera v Betlémské kapli dne 2. dubna 2008.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama