Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wienerberger partnerem Dne stavitelství a architektury

Společnost Wienerberger se stala partnerem Dne stavitelství a architektury. Jedním z cílů projektu je přispět k rekonstrukci vybraného objektu pro tělesně postižené, starší občany či děti.

Zájem o výstavbu domů i celou oblast stavebnictví stále vzrůstá. Výrobce cihel POROTHERM, společnost Wienerberger, chce tento trend podpořit tím, že se zaměří na oblast vzdělávání.
Proto se kromě vlastních aktivit, k nimž patří vydávání publikací a instruktážních DVD pro stavebníky, stala také partnerem Dne stavitelství a architektury.

Tento projekt v sobě snoubí hned několik cílů.
  • V krátkodobém horizontu chce prezentovat úspěchy ve stavitelství v posledních dvou letech a přispět k rekonstrukci vybraného objektu pro tělesně postižené, starší občany či děti.
  • K dlouhodobým úkolům patří vyvolání zájmu veřejnosti a médií o aktuální problematiku stavebnictví, získání potenciálních nových odborníků - učňů a studentů, propagace stavebnictví jako učebního oboru budoucnosti a vytvoření aktivní komunikace mezi odbornou, politickou, mediální a komerční sférou.

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama