Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TČ Optima firmy IVT má veškeré náklady na instalaci již v ceně

Výrobce tepelných čerpadel IVT představil zcela nový přístup k prodeji a instalaci svých výrobků. Čerpadlo Optima je tak první na trhu, které má veškeré náklady na svoji instalaci zahrnuty již v ceně.

Tato tepelná čerpadla systému vzduch/voda slouží k úspornému vytápění a ohřevu vody v nových rodinných domech s vytápěnou plochou do 170 m2, případně v dokonale zateplených nízkoenergetických domech s plochou do 220 m2.
Vedle zaručené konečné ceny, nenáročnosti na prostor, tichého chodu a rychlé montáže je jejich další předností, že i v domech s malou spotřebou tepla dokážou snížit náklady na vytápění a ohřev vody až o polovinu.
Přestože provoz tepelných čerpadel odebírajících teplo ze vzduchu je dražší než u systémů čerpajících teplo ze země, návratnost investičních nákladů mají obdobnou: 6 až 7 let. Je to dáno i nižší pořizovací cenou. Například IVT Optima 600C stojí včetně dodávky na klíč 265 900 Kč bez DPH.


GT Energy s.r.o.
logo GT Energy s.r.o.

Společnost GT ENERGY s.r.o. se zabývá zpracováním energetických koncepcí a dále návrhem a dodávkami úsporných technologií pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a zpětné využití odpadního tepla. Pro nové budovy zabezpečuje návrhy energetické koncepce ...

 
 
Reklama