Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference k vyhodnocení projektu vzdělávání

V úterý 23.10.2007 se Brně koná konference k vyhodnocení projektu vzdělávání pracovníků ve stavebnictví, které proběhlo v letošním roce v oborech KPT, instalatér a topenář, práce se sádrokartonem a zateplování budov.

Dne 24. ledna 2007 proběhlo na SOŠ a SOU stavebním v Brně - Bosonohách oficiální zahájení projektu OP RLZ 3.3 s názvem "Nové trendy ve stavebnictví a praxi".
Cílem projektu je seznámit vybrané pracovníky stavebních firem s novinkami ve stavebnictví a prakticky je vyškolit pro odbornou práci s těmito novinkami tak, aby mohli takto nabyté vědomosti a dovednosti účinně předávat dalším pracovníkům především ve své mateřské firmě. Specializovaného vzdělávání v oboru stavebnictví je málo, většinou se zaměřuje na vedoucí pracovníky firem a je čistě teoretické. Proto v rámci projektu, jehož partnery jsou profesní cechy, došlo k proškolení několika skupin pracovníků se zaměřením na 4 oblasti:
  • KPT
  • instalatér, topenář,
  • práce se sádrokartonem,
  • zateplování budov.
Konference s vyhodnocením ročního běhu projektu ESF OP RLZ 3.3 se koná v hotelu INTERNATIONAL v sále Kaskáda, Husova 16, Brno a začíná v 9.30 prezencí účastníků. Pořadatelem konference je vedení SOŠ a SOU v Bosonohách.
Podrobnosti k celému projektu na www.nove-trendy.cz.
 
 
Reklama