Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava při konferenci Pasivní domy

Na konferenci Pasivní domy 2007 bude 10.-12.10. v Brně probíhat výstava. Zde budou k vidění vápenopiskové výrobky firmy Zapf. Konzultace k masivním pasivním domům bude provádět Kalksandstein CZ s.r.o.

Pokud se zajímáte o masivní nízkoenergetickou výstavbu nebo o výstavbu pasivního domu, navštivte nás v Brně na konferenci Pasivní domy. Vstup na výstavu bude pro veřejnost zdarma. Budeme poskytovat zdarma konzultace, představime vám produkty ISO Kimm Steine pro řešení detailů tepelného mostu první řady. Bude představena konstrukce obvodového vápenopískového pláště pro pasivní domy a také bloky KS Quadro E s možností integrování elektroinstalací přímo do nosné stěny.

Pro zájemce je připraven odborný informační materiál k nízkoenergetickým a pasivním domům v "masivním" provedení. Poradíme vám s řešením detailů, s technickým návrhem atd. Proto nás navštivte na konferenci Pasivní domy na výstavišti v Brně. Blíže ke konferenci také na www.pasivnidomy.cz.


Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 
Reklama