Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte na veletrhu FOR ARCH ukázky zdění na tenkou spáru!

Chystáte se na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH? Od 18. do 22. září se na výstavišti v Praze - Letňanech můžete seznámit s nejmodernějšími výrobky a technologiemi v oblasti stavebnictví.

Zájemci o výstavbu by měli zamířit do výstavní expozice - Galerie společnosti Wienerberger. Seznámit se tu mohou nejen se širokou škálou stávajícího sortimentu pálených cihel POROTHERM, ale je tu pro ně nachystána i řada novinek.

Svisle děrovaná cihla POROTHERM 25 AKU MK, která rozšiřuje řadu velmi oblíbeného zvukoizolačního zdiva, využívá velmi netradičního propojení zazubení a maltové kapsy. Díky tomuto řešení se zvyšuje zvuková izolace při zachování stejné tloušťky stěny. Cihla POROTHERM 25 AKU MK je díky svým vlastnostem – akustickým, tepelným a pevnostním charakteristikám – opravdu ojedinělým výrobkem. Další novinku ocení především odborníci. Jedenácté vydání publikace „Podklad pro navrhování“ přináší ucelený přehled o veškerém sortimentu POROTHERM a možnostech jeho uplatnění při navrhování.


Galerie společnosti Wienerberger bude umístěna v hale 1, stánek č. A18.


V expozici společnosti Wienerberger mohou také všichni zájemci o zdění na tenkou spáru shlédnout dvakrát denně živou ukázku této speciální technologie, jež se využívá při práci s broušenými cihlami POROTHERM CB. Tento způsob zdění má řadu výhod. Ložná spára v případě broušených cihel tvoří pouhý jeden milimetr. To značně urychluje a zpřesňuje zdění a snižuje se vlhkost stavby.

Zajímavou inspiraci v podobě programu výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM tu najdou i ti, kdo plánují pořízení vlastního bydlení a ještě se ještě nerozhodli pro formu výstavby.

Více informací v případě zájmu získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama