Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BAXI: přes 500 000 kotlů ročně

Od ledna do listopadu 2006 vyrobil závod Baxi S.p.A., Bassano del Grappa, Itálie půl miliónu závěsných kotlů s předpokladem nárůstu až na 550 tisíc.

Jubilejní kotel s výrobním číslem 500 000 byl vyroben 29. listopadu 2006. Slavnostního okamžiku se zúčastnili Mark Edwards generální ředitel Baxi Group, Salvatore Basile, prezident Baxi S.p.a. a CEO Baxi International a Fulvio Menegotto, generální ředitel Baxi International.

Salvatore Basile úspěch komentoval slovy: „Tato skutečnost reprezentuje mimořádný výsledek a je východiskem pro naše další cíle.“ „Baxi Italy je jediná společnost v Itálii, která dosáhla této mety,“ doplnil Mark Edwards, „a tím společnost v Bassano prokázala svou schopnost vyvinout výrobek nejen tradiční, ale i s vysokou účinností, nízkou spotřebou a emisemi.“

„Ve firemní filozofii Baxi není investice jen finanční fakt, ale také výrobní flexibilní kultura přinášející schopnost být připravený na setkání s trhem v pravý čas. Je důležité produkovat takový výrobek, jaký požaduje trh. To je základem našeho úspěchu na strategických trzích, jako je Česká republika“, potvrdil Fulvio Menegotto.

Vedoucí pozice BAXI v oboru tepelné techniky je doprovázena respektem k životnímu prostředí, které dokladují získané environmentální certifikáty ISO 14001 a certifikace OHSAS 18001. Fulvio Menegotto k tomu uvedl, že naprostá shoda se závěry Kjótského protokolu nutí společnost věnovat pozornost nejen poptávce na trhu, ale i environmentálním problémům. „Nemůžeme dosáhnout prosperity v našich domovech, pracovištích a výrobních místech, aniž bychom nemysleli na environmentální dopady našich voleb, protože to by mohlo ohrozit naše zdraví“.


BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.
logo BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.

Značka BAXI v ČR nabízí - široký sortiment plynových kotlů, a to jak klasické kotle v provedení závěsném nebo stacionárním, tak i moderní úsporné kotle, tzv. kondenzační, solární systémy. Kotle o výkonech od 12 do 600 kW. Výroba TV je zajišťována průtokově ...

 
 
Reklama