Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jedenácté vydání publikace "Podklad pro navrhování" míří k profesionálům

Společnost Wienerberger připravila již jedenácté vydání publikace "Podklad pro navrhování". Titul, jenž je určen nejen technikům ve stavební a konstrukční praxi, ale také studentům průmyslových a vysokých škol stavebních, přináší přehled o veškerém sortimentu společnosti Wienerberger a možnostech jeho uplatnění při navrhování.

Z velké části je publikace tvořena především technickými listy všech skupin moderního systému POROTHERM, lícového zdiva (pásků) a keramických dlažeb TERCA Klinker. Kromě toho v ní profesionálové z oblasti stavebnictví naleznou velmi podrobně rozpracované technické detaily řešení svislých i vodorovných konstrukcí, významným pomocníkem při práci jim budou také statické výpočtové tabulky stropů. V „Podkladu“ se přitom zájemci mohou seznámit nejenom se zásadami při navrhování, ale také je tu představen princip montáže jednotlivých prvků či možnosti jejich použití.

Publikace "Podklad pro navrhování" je pro techniky i studenty uvedených oborů dostupná zdarma. Získat ji mohou prostřednictvím technických poradců společnosti Wienerberger dle příslušného regionu, kteří je zařadí do databáze pro zasílání aktualizovaných podkladů. Publikaci si je možné opatřit i po vlastní registraci na www.porotherm.cz. Další možnost nabízí zákaznická linka 844 111 123, také zde podklad zašlou zdarma.

Pro zájemce z řad širší veřejnosti jsou informace dostupné ke "stažení" na uvedených www stránkách. Více info na www.porotherm.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama