Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky 2007

Novinky 2007 - Energetická účinnost spojená s náročným designem.

Silná tvarem i výkonem

Nová řada tepelných čerpadel vzduch/voda pro venkovní instalaci se vyznačuje novým moderním tvarem krytu a současně i rozšířením výkonového spektra. Nízkoteplotní M-řada (55 °C) byla rozšířena o hodnoty výkonů 26 a 33 kW. Vysokoteplotní tepelná čerpadla H-řady (65 °C) jsou vhodná pro objekty s tepelnou ztrátou do 32 kW.

Hydraulické věže - plné síly

Symbióza par excellence
Hydraulické věže HT1 (do 8 kW) příp. HT2 (do 19 kW) stanovují nová kriteria. Komfort vytápění a přípravy teplé vody dostává nové jméno a navíc techniku promyšlenou do detailu. Hydraulické věže jsou optimalizovány pro naše tepelná čerpadla vzduch/voda pro venkovní instalaci s tepelným výkonem až 19 kW.

Přirozeně teplá voda...

Optimální zásobování v novostavbách i při rekonstrukcích. Nové tepelné čerpadlo pro ohřev teplé vody BWP 305 zásobuje nezávisle na topném systému spolehlivě váš dům teplou vodou. Až 70% energie můžete získávat z okolního vzduchu.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama