Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový kalkulátor - průvodce pro dešťovou vodu

Spočítejte si jednoduše velikost akumulační nebo vsakovací nádrže! Na stránkách www.marley.cz je nově k dispozici jednoduchý Kalkulátor - průvodce pro dešťové vody.

V případě, že uvažujete o zachytávání dešťové vody v akumulační nádrži a jejím zpětném využívání, popřípadě řešíte likvidaci této vody, je Vám k dispozici nový jednoduchý Kalkulátor - průvodce. Tento Kalkulátor - průvodce Vám nejen spočítá potřebné objemy v závislosti na způsobu využití, ale zároveň vykreslí obrázek a po registraci do systému zároveň vypočtené řešení nacení.

Společnost Marley ČR, s.r.o. je dodavatelem kvalitních samonosných podzemních i nadzemních nádrží na dešťovou a splaškovou vodu. Celý komplet nádrží může být doplněn filtry a čerpací technikou.

Pro likvidaci dešťové vody nabízí vsakovací moduly - bloky a tunely Garantia, které vyřeší problém likvidace vody na pozemku v případě absence kanalizace nebo při zamítnutí souvisejících úřadů nebo správců kanalizací svést tyto vody do kanalizace.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama