Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVÝ VSTUP DO AREÁLU VÝSTAVIŠTĚ

Pavilon G2 se zařadí mezi nejnavštěvovanější díky novému vstupu na výstaviště z ulice Hlinky. Výstavba kryté lávky dle návrhu ateliéru Rudiš - Rudiš byla před několika dny zahájena a vstup bude slavnostně otevřen na Stavebních veletrzích Brno 2007.

V pavilonu G2 budou v letošním roce umístěny nomenklatury - dveře, schodiště a část oboru oken. Konkrétně to jsou výrobci jako Sapeli, Kronodoor CZ, Šimbera, PK Bohemia, VP Trend a mnoho dalších. Právě těmto firmám by měl nový vstup zajistit daleko masivnější účast návštěvníků v jejich expozicích.

"Stavební veletrhy Brno navštíví až 25 000 návštěvníků denně, díky tomu bývá brána č. 1 velmi vytížená. Nový bezbariérový vstup z ulice Hlinky nabídne rychlé a bezproblémové odbavení díky novému prostoru pro registraci, které může obsluhovat až 9 osob najednou a dvěma eskalátorům do přízemí pavilonu", uvedl David Pokorný, PR manažer Stavebních veletrhů Brno.

Výhodou je rovněž návaznost na tramvajovou linku č. 1 z brněnského hlavního nádraží, která bude mít přímo u nového vstupu zastávku. Tak jako v minulých letech mohou návštěvníci použít vstupenku na veletrh zároveň jako jízdenku na MHD.

Více informací o Stavebních veletrzích Brno na www.stavebniveletrhybrno.cz.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama