Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, DŘEVOSTAVBY, NOVÝ BYT A DŮM A GEOS letos poprvé na Výstavišti v Praze Holešovicích

Veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, DŘEVOSTAVBY, NOVÝ BYT A DŮM A GEOS letos poprvé na Výstavišti v Praze Holešovicích ve dnech 1.-3.3.2007.

Veletržní správa Terinvest, s.r.o. a realizační team veletrhů Moderní vytápění, Nový byt a dům, Dřevostavby a Geos vás srdečně zvou na jedinečné stavebně zaměřené veletrhy, které se konají ve dnech 1. - 3. 3. 2007 v Praze, na výstavišti HOLEŠOVICÍCH. Komplex veletrhů tvoří v jarním období v Praze největší akci svého druhu a skládá se z několika specializovaných veletrhů:

Moderní vytápění - vytápění, úspory energií, alternativní zdroje, vzduchotechnika
Veletrh konající se v Praze v jarním termínu s největším zastoupením tepelných čerpadel. Odborný workshop. Vystavovatelé budou prezentovat také solární kolektory, sálavé panely, konvektorová tělesa, podlahové vytápění, klimatizace.
Přihlášené společnosti, např.: Tepelná čerpadla IVT, PZP Komplet, Mirava, Kopřiva Praha, V-systém, K&V elektro...aj.
www.modernivytapeni.cz

Nový byt a dům - rekonstrukce, stavba, bydlení
Téměř 200 vystavovatelů se širokou nabídkou oken, dveří, podlah, stavebních materiálů, vybavení interiérů a developerských projektů.
Přihlášené společnosti, např.: Heluz, Wienerberger cihlářský průmysl, KB Blok, Velux ČR, Orco group a mnoho dalších významných společností.
www.nbd.cz

Dřevostavby - dřevěné stavby a konstrukce
Jediný veletrh v ČR, účast více jak 70 vystavovatelů – roubené a srubové stavby, panelové systémy, materiály pro dřevostavby, materiály pro truhláře a tesaře apod. Bohatý doprovodný program.
Přihlášené společnosti, např.: Xella Trockenbau, Rigips, RD Rýmařov a mnoho dalších významných společností.
www.drevostavby.eu

Geos - geodézie, kartografie, navigace a geoinformatika (1.-3.3.)
Jedinečná možnost pro zástupce obcí, měst a krajů ke kontaktování odborníků např. z oblasti GIS, software, fotogrammetrie, geodézie, kartografie apod. Např. s ohledem na Nový stavební zákon. Souběžně s veletrhem se koná odborná konference. Hlavním partnerem konference je společnost Autodesk.
Přihlášené společnosti: ČÚZK, ZÚ, Geodis Brno, Picodas Praha, Xanadu a řada dalších
www.geos.eu


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama