Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ypsilon Plus s.r.o. na výstavě INFOTERMA 2007

Ypsilon Plus vás zve na Infothermu 2007 v Ostravě - výstaviště Černá louka 15.-18.1.2007 do stánku 016 v hale NA1. Představíme Vám TERMOSYSTÉM - ucelený systém pro podlahové vytápění-otopná tělesa-sanitu.

Nosným prvkem TERMOSYSTÉMU je vícevrstvá trubka PEX/AL/PEX s provozním tlakem max. 10 barů, provozní teplotou 95°C a délkovou roztažností 0,23*10-4 K-1. Tato vícevrstvá trubka má certifikát na pitnou vodu, topení, podlahové vytápění.

Spojování vícevrstvé trubky se provádí lisovacími fitinkami Comisa, které je možné lisovat čelistmi typu TH, H, F, B. Jako koncové připojení k otopným tělesům a rozdělovačům je možné použít šroubovací fitinku MULTI-FIT, jde o originální a jednoduché řešení připojení jak na euroconus, tak na plochu pomocí těsnění.

Naše firma dodává dva druhy rozdělovačů: Rozdělovač TECHNI – pro podlahové vytápění a topení s přívodem 1" a s vývody 3/4". Rozdělovač je v provedení segmentovém s 2, 3, 4 vývody.

Pro podlahové topení máme dva druhy systémové desky IZOROL – L. Jedná se o izolaci dodávanou v pásu 1x5 m v 30 a 50 mm tloušťce s vyznačeným rastrem po 50 mm. Uchycení potrubí se provádí pomocí plastových sponek (včelí žihadlo). Druhá izolace IZOFORM je v tloušťce 20 mm s 25mm špunty. Originální řešení rozmístění špuntů klade důraz na uchycení trubky mezi špunty.

Naše firma přináší na trh ucelený systém ve vysoké kvalitě za příznivou cenu. Navštivte nás na INFOTHERMĚ 2007, kde si prohlédnete celý systém a vyzkoušíte, jak může být pokládka podlahového topení jednoduchá.


YPSILON PLUS s.r.o.
logo YPSILON PLUS s.r.o.

Obchodní společnost YPSILON PLUS s.r.o. se zabývá dovozem TZB materiálu ze zahraničí. Náš sortiment obsahuje systém nerezových rozvodů pro vodu, plyn a topení Eurotis, dále ucelený systém podlahového vytápění TERMOSYSTEM a ostatní instalační materiály jako ...

 
 
Reklama