Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na brněnském výstavišti vyroste nový pavilon

Na brněnském výstavišti vyroste nový pavilon. Veletrhy Brno se snaží vycházet vstříc zákazníkům a nabízet jim ty nejlepší podmínky pro to, aby jejich veletržní účast byla reprezentativní a efektivní.

Mezinárodní stavební veletrhy spolu s dalšími veletržními akcemi na brněnském výstavišti (např. MSV, Invex, ...) zaznamenaly rostoucí zájem zákazníků po kvalitní výstavní ploše. Např. u letošního MSV tato poptávka převýšila možnosti brněnského výstaviště o 5-10%.

Veletrhy Brno se snaží vycházet vstříc zákazníkům a nabízet jim ty nejlepší podmínky pro to, aby jejich veletržní účast byla reprezentativní a efektivní.

V duchu tohoto přístupu rozhodlo představenstvo společnosti Veletrhy Brno, a.s., zpracovat projekt výstavby nového pavilonu typu haly V, tak aby byl pavilon v provozu do roku 2009.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama