Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čisté a spokojené bydlení

Přijďte se seznámit s technickými novinkami v oboru centrálních vysavačů, které budou prezentovány firmou BEAM - Electrolux Group na veletrhu For Arch (19.-23.9.2006, výstaviště Letňany) - stánek č.16, hala 5, sektor C.

Firma BEAM - Electrolux Group, která dodává na náš trh centrální vysavače se jako již tradičně zúčastní i letošního mezinárodního veletrhu Forarch 2006, který se bude konat ve dnech 19. - 23. září 2006 v areálu pražského výstaviště Letňany. Přijďte se seznámit s technickými novinkami v oboru centrálních vysavačů, které budou prezentovány firmou BEAM - Electrolux Group na stánku č. 16 v hale 5, sektor C.



Následující řádky jsou určeny pro ty, kteří se chtějí o centrálních vysavačích dozvědět více.

Největší výhody centrálních vysavačů:
Vzduch, který projde vysavačem, se nevrací do pokoje, hluk, který vydává agregát, neproniká do obytných prostor. Centrální vysavač umožňuje buď přímé nebo oddělené vysávání vody pomocí samostatného separátoru. Velmi jednoduché je ovládání - stačí zasunout hadici do zásuvky a vysavač je funkční. Firma Beam zdarma zpracovává svým zákazníkům cenové nabídky a návrh řešení centrálního vysavače pro rodinné domy a byty, ale i pro hotely, komerční a průmyslové objekty podle projektové dokumentace zaslané poštou, elektronickou poštou či faxem. V nabídce firmy BEAM - Electrolux Group je i agregát, který umožňuje instalaci do hotových bytových jednotek bez nutnosti stavebních úprav.



Popis systému:
Centrální vysávací jednotka může být umístěna v suterénu, garáži, ve skladu nebo jiné technické místnosti. Na sání potrubní jednotky je připojen potrubní systém. Ukončení potrubního rozvodu je ve speciálních zásuvkách, jejichž počet a umístění záleží na dispozičním řešení objektu. V zásuvkách jsou spínače, které jsou připojením vysávací hadice zapnuty a vysávání může začít. Lehká a ohebná hadice může být vybavena otočnou rukojetí s vypínačem, který umožňuje vypnout sací jednotku z každého místa. Výhodu systému je, že se nemusí přenášet vysavač, nepoškodí se s ním podlaha ani nábytek, neohrožuje vás elektrický proud, a proto, že je výfuk systému mimo obytnou část domu či bytu, je také jeho provoz z hlediska uživatelů mimořádně zdraví prospěšný.

 
 
Reklama