Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Handicap s modulem Kolo

Univerzální instalační modul Kolo umožňuje vedle montáže všech WC KOLO a KERAMAG nastavením správné výšky konstrukce i jednoduchou realizaci bezbariérové koupelny a WC.

Nastavením správné výšky konstrukce lze jednoduše realizovat s univerzálním modulem Kolo i bezbariérové koupelny a WC, u kterých musí být výška klozetu se sedátkem 50 cm nad podlahou.

Při instalaci vhodných závěsných WC Nova Top Bez Bariér (KOLO) a Vitalis (KERAMAG) musí být pak šrouby pro montáž klozetu ve výšce 39 cm nad dokončenou podlahou.

Unioverzální modul Kolo je určen pro montáž všech druhů klozetů KOLO a KERAMAG, zaručuje rychlou a snadnou montáž a jednoduchý servis. Umožňuje následující variace instalace:

  • zazdění do masivní zdi
  • předstěnovou instalaci (obezdění před zeď)
  • upevnění do sádrokartonu

a variabilní způsob umístění ovládacíého tlačítka (zepředu a shora).
Ovládací tlačítko moderního vzhledu je dodáváno ve třech barevných provedeních a umožňuje úsporní splachování 3 nebo 6 litry vody.
Rozměry modulu Kolo jsou regulovatelné díky výsuvným spodním i horním podpěrám.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama