Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní budovy na brněnském výstavišti

Na Stavebních veletrzích Brno 2006, které se uskuteční již za necelé dva týdny ve dnech 25. až 29. dubna, proběhne konference o systémové integraci v budovách i v domácnostech - Inteligentní budovy 2006.

Jedná se o odbornou konferenci o rodícím se oboru, který se zabývá důslednou integrací nových technologií pro hospodaření s energiemi, inteligentními elek-troinstalacemi, elektronickou komunikací, zabezpečovacími systémy majetku i osob a automatizačními procesy v moderní investiční výstavbě. Tato problematika je vlastní především veletrhu Elektro – Mezinárodnímu veletrhu osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov, který se v rámci komplexu Stavebních veletrhů uskuteční již po třetí.

Inspirativní automatizované systémy domácností i průmyslových prostor jsou aplikovatelné nejenom v novostavbách, ale také u rekonstruovaných objektů, svými funkcemi připomínají moderní osobní počítač a v mnohém šetří nejenom čas, ale především také peníze v podobě úspor za energie, zvýšenou ochranu majetku, atd. Z hlediska nových technologií se jedná o dosud málo aplikovaný obor, který zatím čeká na růst svého potenciálu.

Konference se uskuteční 25. dubna od 10 hodin na brněnském výstavišti v konferenčním sále Morava.

David Pokorný
manažer PR a reklamy Stavební veletrhy Brno a URBIS INVEST
Tel. +420 541 152 722, Fax: +420 541 152 889, E-mail: dpokorny@bvv.cz

 
 
Reklama