Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební poradenské centrum v Brně

Za necelé dva týdny začíná komplex Stavebních veletrhů Brno 2006. Jeho součástí bude jako každoročně Stavební poradenské centrum. Všichni návštěvnici veletrhů jej mohou využít od 25. do 29. dubna zcela zdarma.

Stavební poradenské centrum se stalo pravidelnou součástí Stavebních veletrhů Brno. Tomu, kdo v hlavě nosí představy na přestavbu svého současného bydlení, ale není si zcela jist, zda-li vyhovuje všem potřebným normám nebo vyhláškám, lze návštěvu tohoto centra pouze doporučit. Je to ideální příležitost jak získat veškeré nezbytné informace a ověřit si realizovatelnost svého záměru.

Všechny informace podávané ve Stavebním centru jsou zdarma a jsou poskytovány předními odborníky ve stavebnictví. Mimo to mají všichni možnost konzultovat své záměry také s většinou dodavatelů či stavebních firem na českém trhu přímo na stáncích vystavovatelů. Mohou tak zodpovědně vybírat materiály, vhodnost dispozičního uspořádání a racionálního využití prostoru nebo třeba energetické náročnosti. Mohou získat výhodnou slevu na pozdější nákup materiálů a výrobků a hlavně získají cenné kontakty. Stavební veletrhy jsou pro všechny.

David Pokorný
manažer PR a reklamy Stavební veletrhy Brno a URBIS INVEST
Tel. +420 541 152 722, Fax: +420 541 152 889, E-mail: dpokorny@bvv.cz

 
 
Reklama