Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Testování praček s novou technologií

Samsung Magyar Rt., česká organizační složka vybírá zájemce pro roční testování pračky s nejnovější technologií praní SILVERWash. Pračky nové technologie umožňují praní s výraznou úsporou energie a vody.

Pračky jsou zařazeny do energetické třídy "A", maximální náplň prádla až 10 kg, spotřeba vody: 90 l (9 l/kg), technologie Silver Nano™ - antibakteriální systém ochrany, praní formou kropení: systém šetřící vodou , teploty praní: studená, 30 °C, 40 °C, 60 °C, 75 °C, 95 °C, funkce úsporného praní ECO+, odložený start (24 hodin), dětský zámek, možnost přerušení praní, systém s ochranou proti pěnění, s ochranou proti přehřátí, samočisticím filtrem, autodiagnostickým systémem hlášení závad a mnoho dalších funkcí.

O nové technologii:

SAMSUNG vytvořil technologii Silver Nano™, v jejímž rámci se při praní dostanou do vody ionty stříbra (nanočástice o velikosti 1-10 nm). Ty pokryjí vlákna látky neviditelnou ochrannou vrstvou, zničí 99,99 % bakterií, a výsledkem je 30denní garantovaný antibakteriální účinek.
Ionty stříbra již při 30 °C zahubí 99,99 % bakterií. K čemu doposud bylo zapotřebí 90 °C a podstatně více energie, nyní je možné již mnohem hospodárněji při 30 °C.
Životnost stříbrných destiček SilverWash je až 10 let (3000 pracích cyklů, poté je potřeba stříbrné elektrody vyměnit.

Do testování je možné se přihlásit do 20.4.2006. Po ročním testování je možné pračku odkoupit za symbolickou 1,- Kč nebo vrátit.
Přihlášky do testování a více informací na www.silvernano.cz

 
 
Reklama