Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB - Moderní trendy v oblasti vytápění a regulace

Odborný seminář pořádaný společností PSM CZ ve středu 22. března na Masarykově koleji za účasti odborného garanta Ing. Plecháče ze státní energetické inspekce, který přednesl novelu vládního zákona o hospodaření energií.

Více než 165 posluchačů získalo postupně informace od firmy DANFOSS, divize chladící a klimatizační zařízení, topná a vodovodní zařízení a řešení pohonů. Společnost JUNKERS představila kondenzační techniku a nové výrobky v nabídce Junkers. Korado 2006 - komplexní řešení, bylo široké téma společnosti KORADO, a.s.. Firma WILO s více než 130-ti letou tradicí v oboru čerpadel a jejich příslušenství se zabývala hospodárností a především účinností. Společnost REFLEX CZ na závěr posluchačům předala informace o expanzním příslušenstvím pro rodinné domky a zabývala se otázkou "Jak ušetřit = Alternativní zdroje" byla odpověď.

Reprezentativní setkání se konalo ve spolupráci s ČKAIT, ČSSI, SPS v rámci celoživotního vzdělávání a za podpory Stavebních veletrhů v Brně a portálu TZB-info.


Ing. Kučera
 
Zástupce firmy Reflex

 
 
Reklama