Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pojeďte s námi na prestižní veletrh do Milána!

Agentura Progres Partners Advertising Vás srdečně zve na zájezd na mezinárodní veletrh MCE (MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT) a EXPOBAGNO do italského Milána.

Vážení odborníci v oblasti vytápění, obnovitelných zdrojů energie, klimatizace, chlazení, instalatérství, vodního hospodářství, servisu a příslušenství, rádi bychom Vám nabídli autobusový zájezd na mezinárodní veletrh MCE (MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT) a EXPOBAGNO /souběžně probíhající veletrh pro sanitární techniku a vybavení koupelen/ do italského Milána, který se koná ve dnech 28.2.-4.3.2006 výhradně pro odborné návštěvníky.

Zájezd je plánován jako dvoudenní s jedním noclehem a snídaní v Miláně plus noční přejezdy. Veletrh bude možné navštívit v obou dnech, druhý den se podle přání budete moci připojit k prohlídce města.
Vstupenky na veletrh máme pro Vás zajištěny zdarma. Cena zájezdu činní 6.500,- Kč včetně 5% DPH na dopravu. Zbytek ceny DPH zatížen není, neboť se jedná o službu v zahraničí. Cestovní kancelář není plátcem DPH.

Termín odjezdu je čtvrtek 2.3. s návratem v neděli 5.3., s nástupem v Ostravě, Olomouci, Brně, Praze a Českých Budějovicích.

Rezervujte si co nejdříve místa na kontaktním e-mailu peskova@ppa.cz.

Více informaci a aktualit naleznete na stránce: http://www.ppa.cz/?page=milano, neboť naše agentura oficiálně tento veletrh zastupuje pro Českou a Slovenskou republiku.

 
 
Reklama