Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost ELVL s.r.o. na veletrhu Aqua-therm

Společnost ELVL s.r.o. Tábor v letošním roce opět přišla na Aqua-therm s novinkami, které hned první den zaujaly návštěvníky veletrhu. Velký ohlas sklízí např. elegantní otopné těleso COMFORT-lux s možným umístěním do koupelen, šaten, zádveří atd.

Velký ohlas sklízí elegantní otopné těleso COMFORT-lux s možným umístěním do koupelen, šaten, zádveří, fitness center, nebo zcela ojedinělé těleso prezentované na trhu KORNY s výrazným spojením technického a estetického dekoru. Prezentovaná otopná tělesa doplňují základní řadu výrobního sortimentu stavebnicových otopných těles BITHERM.

Další prezentovanou novinkou je elektrické topné těleso EL.05 RK určené do koupelnových otopných těles, které má integrovaný regulátor prostorové teploty s programem sušení. El. těleso je možné instalovat do levé i pravé vertikální komory trubkového otopného tělesa bez zásadních úprav na regulátoru. Regulátor se pouze natočí do obslužné polohy.

Poslední novinkou, kterou v letošním roce prezentuje společnost ELVL s.r.o. na veletrhu Aqua-therm, je esteticky laděný interiérový vysoušeč obuvi BO 400, který jistě potěší dámy při praktickém ukládání kozaček nebo holinek i kotníčkové obuvi. Ráno před odchodem do zaměstnání se obouváme do suché a teplé obuvi. Vysoušeč obuvi nachází uplatnění i v provozovnách, kde zaměstnanci pracují v mokrém prostředí a na druhý den potřebují opět suchou a vyhřátou obuv.
Expozici společnosti ELVL s.r.o. najdete v hale F stánek 302.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama