Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Geminox uvádí další výsledek dlouholetého vývoje kondenzační techniky - kotel GEMINOX THRi 2-17

Společnost Geminox uvádí na český trh další výsledek dlouholetého vývoje kondenzační techniky - kotel GEMINOX THRi 2-17. Tento model je evolučně optimalizovanou variantou předchozího modelu THRi 2-13.

Při zachování vynikající hodnoty minimálního výkonu 2,3 kW (2,4 kW u THRi 2-13) bylo dosaženo navýšení hodnoty maximálního výkonu na 16,9 kW (oproti 13,5 kW u THRi 2-13). Zvýšení maximálního výkonu o 25 % umožňuje snazší aplikace těchto kotlů v našich podmínkách. Dochází k zlepšení parametrů ohřevu TUV a kotel přijímají s důvěrou i ti zákazníci, kteří se 13kW varianty obávali. S modulačním rozsahem 15-100 % se kotel Geminox THRi opět vzdaluje většině konkurence.

Souběžně s novým modelem je na trh uváděna i nová varianta řady THRi - kotel s integrovaným zásobníkem TUV o objemu 120 l ve stacionárním provedení.


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama