Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnosti Cetetherm a Alfa Laval se v letošním roce rozhodly spojit své síly a poskytovat maximální podporu našim partnerům společně

Fúze společností Cetetherm a Alfa Laval. Obchodní oddělení Cetetherm se stalo samostatným segmentem firmy Alfa Laval. Změna adresy bude platná od 1. ledna 2006. Na letošním veletrhu Aqua-therm již na společném stánku Alfa Laval č. 030 v hale J.


Díky dlouhodobým zkušenostem obou firem a vedoucímu postavení na trzích vzniká partnerství, které Vám bude schopno poskytnout rozsah služeb a výrobků nesrovnatelný s žádným jiným subjektem na trhu.
Obchodní oddělení Cetetherm se stalo samostatným segmentem firmy Alfa Laval. Fúzí společností Cetetherm a Alfa Laval se postavení obou značek na všech trzích ještě více posílilo.

V případě, že máte zájem dostávat náš magazín NEAR věnovaný tématice výměníků tepla a výměníkových stanic, objednejte si ho zdarma na adrese: daniel.kramar@alfalaval.com.

Na letošním veletrhu Aqua-Therm se budou výrobky Cetetherm i Alfa Laval prezentovat na společném stánku Alfa Laval č. 030 v hale J. Budeme rádi, když navštívíte naší expozici.

Prosím zaevidujte ve Vaší databázi kontaktů změnu naší adresy platnou od 01. 01. 2006:

Alfa Laval spol. s r.o., Segment Cetetherm
U nákladového nádraží 6
130 00 Praha 3
Tel.: +420 234 710 700
Fax: +420 234 710 705
e-mail: czechrepublic.info@alfalaval.com
http:// www.alfalaval.cz

Nové vizitky budou k dispozici na Aqua-thermu.
 
 
Reklama