Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REFLEX kupuje DUKLU

Ve druhém kole výběrového řízení na prodej podniku DUKLA CZ, s.r.o. v likvidaci, které se konalo v pátek 12. srpna 2005, zvítězila firma REFLEX CZ, s.r.o. Druhé kolo výběrového řízení probíhalo formou licitace v aukční síni Naxos.

DUKLA CZ, s.r.o. byl český výrobce expanzních nádob pro topení a vodu. K dalším výrobkům patří akumulační nádoby, vzduchojemy, zařízení na úpravu vod a různé typy ocelových nádob.

REFLEX CZ. s.r.o. je dceřiná firma německého koncernu Heinrich Winkelmann. Patří k dominantním výrobcům a prodejcům expanzních nádob, expanzních automatů, smaltovaných zásobníků, výměníků, solární techniky a ocelových nádob.

Dražby se osobně zúčastnil majitel koncernu pan Heinrich Winkelmann. Byla tak završena 15-letá snaha o koupi podniku Dukla.

Předpokládaný termín převzetí podniku se všemi vlastnickými právy a povinnostmi je září 2005. Firma Reflex CZ, s.r.o. přebírá současně s podnikem všechny závazky, ochranné známky, výrobní program, záruční povinnosti a ostatní aktivity Dukly CZ. Snahou Reflexu je zachovat kontinuitu ve výrobní a obchodní politice.

foto z aukce

foto z aukce


REFLEX CZ, s. r. o.
logo REFLEX CZ, s. r. o.

Značka Reflex je v mnoha zemích světa známá svými zařízeními na udržování tlaku v topných soustavách a systémech pitné a užitkové vody. Expanzní nádoby a systémy - vše od malých soustav v rodinných domcích až po velké soustavy zásobování teplem. Doplňovací ...

 
 
Reklama