Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AMTEX Radiátory s.r.o. výrazně rozšiřuje sortiment

Společnost AMTEX Radiátory s.r.o., výrobce otopných těles ISAN, koupila 100% podíl a stala se vlastníkem firmy OPLTHERM s.r.o., výrobce podlahových konvektorů OPLFLEX.

Společnost AMTEX Radiátory s.r.o., výrobce otopných těles ISAN, se stala vlastníkem firmy OPLTHERM s.r.o.
Spojení dvou úspěšných výrobců, stabilních společností s nezanedbatelným vlivem na dění na českém topenářském trhu má za cíl vybudování společné výrobní a prodejní strategie, která povede k získání výhodnější obchodní pozice i v rámci evropských měřítek.
Nabídka radiátorů tak dnes zahrnuje širokou paletu výrobků, jejichž využití je velmi variabilní a spojuje pod značkou ISAN například trubkové koupelnové a designové radiátory, podlahové konvektory OPLFLEX, článkové ocelové radiátory ATOL, lamelové radiátory, sušáky textilií i nadzemní ocelové konvektory, tedy obecně tělesa použitelná k vytápění téměř ve všech typech komerčních i obytných budov.

Kontaktní údaje obou uvedených firem zůstávají nadále beze změn a umožňují nerušenou spolupráci všech obchodních partnerů s našimi zaměstnanci. Veškeré informace naleznete na osvědčených adresách www.isan.cz a www.fancoil.cz.

 
 
Reklama