Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Změna názvů výrobků Douche WC a Jádrofix

Rozhodnutím koncernového vedení firmy Geberit budou v roce 2005 sjednoceny názvy všech produktů firmy. V ČR se změnily názvy montážního prvku Jádrofix a sprchovací toalety Douche WC. Změny názvů nabývají platnosti k 1.4.2005.

Cílem sjednocení názvů je snaha usnadnit odběratelům a koncovým zákazníkům na sjednocujících se trzích lepší orientaci v rozsáhlém sortimentu firmy.

Duofix Special
Montážní prvek Jádrofix určený k montáži mezi dvě stěny byl původně vyvinut speciálně pro český trh panelových domů s bytovými jádry. Velmi brzy ale našel širší uplatnění všude tam, kde zadní stěna není dostatečně únosná, nebo kde je uchycení do bočních stěn technicky jednodušší - např. v montovaných dřevostavbách rodinných domů. Vzrůstající oblíbenosti Jádrofixu na ostatních evropských trzích odpovídá i začlenění do produktové strategie koncernu a změna názvu Jádrofix na jazykově univerzálnější Duofix Special.

Douche WC
Sprchovací toalety, které byly dosud na českém trhu prodávány pod názvem Douche WC, mění svůj název na Geberit Balena. Číselné značení jednotlivých modelů zůstává stejné (tedy Balena 4000 až Balena 8000).

Pro více informací kontaktujte zastoupení Geberit v České republice:
Geberit spol. s r.o.
Moravanská 85, 61900 Brno
Tel.: 547 212 335, Fax: 547 212 340
E-mail: sales.cz@geberit.com


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama