Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová produktová řada ohřívačů vody značky Siemens

Na začátku dubna společnost BSH domácí spotřebiče rozšířila portfolio svých výrobků značky Siemens o produktovou řadu ohřívačů vody. Výhradním distributorem těchto domácích spotřebičů pro Českou republiku se stala brněnská firma AlphaTec-CZ s.r.o., která je dlouholetým obchodním partnerem společnosti BSH domácí spotřebiče.

Atraktivní a energeticky úsporné
Ohřívače vody Siemens jsou nejen výkonné a energeticky úsporné, ale vyznačují se také atraktivním designem a snadnou obsluhou. Jejich další výhodou je bezpečné používání. Například u malých beztlakových zásobníků teplé vody (5 a 10 litrů, jsou vhodné k instalaci nad a pod odběrné místo) lze pomocí omezovače teploty nastavit maximální teplotu, čímž se vyloučí možnost neúmyslné změny nastavení a nebezpečí opaření. Rovněž další speciální funkce - pojistka při nedostatku vody znemožňuje neúmyslný ohřev vody.

Pět zásadních důvodů pro decentralizované zásobování teplou vodou

  • Blízké místo odběru - spotřebiče se instalují tam, kde je potřeba teplá voda - pod kuchyňským dřezem, u umyvadla, vedle sprchy, nad vanou.
  • Malé tepelné ztráty - tento způsob instalace nevyžaduje dlouhé rozvody vody. Odpadá také cirkulace teplé vody, při níž dochází k plýtvání energií.
  • Úspora pitné vody - krátký rozvod teplé vody znamená, že nemusíme předem odpouštět studenou vodou. Neplýtváme tak zbytečně pitnou vodou.
  • Nízké náklady - decentralizované ohřívače vody dokonale využívají spotřebovanou energii. Představují zvláště hospodárné systémy na ohřev vody.
  • Přesné vyúčtování - zaplatíte jen energii, kterou skutečně spotřebujete.

Decentralizované zásobování teplou vodou - pohodlná úspora peněz
Při využití decentralizovaného zásobování máme teplou vodu přesně tam, kde ji potřebujeme: v malých nebo ve velkých zásobnících nebo připravenou průtokovým ohřívačem přímo v koupelně nebo v kuchyni. Ušetříme tak mnohdy nemalé náklady jak na instalaci dlouhého rozvodu teplé vody, tak také později při provozu.

Produktové portfolio ohřívačů vody značky Siemens zahrnuje

  • Malý průtokový ohřívač vody, tlakový, 3,5 kW, barva bílá, typ DH04101
  • Elektronicky řízený průtokový ohřívač pro montáž nad odběrné místo, tlakový, 18 a 21 kW, barva bílá, typ DE18405 a DE21405
  • Hydraulicky řízený průtokový ohřívač vhodný pro montáž nad odběrné místo, tlakový, 13,2 až 21 kW barva bílá, typ DH12400, DH18400 a DH21400
  • Malý beztlakový zásobníkový ohřívač vody, 10 l, barva bílá, typ DO10702 a DO10802
  • Malý beztlakový zásobníkový ohřívač vody, 5 l, barva bílá, typ DO3670D, DO3675D (včetně baterie BZ13050) a DO3685D (včetně nástěnné baterie s otočným výtokem AM10100)
  • Nástěnný zásobníkový ohřívač vody (jednookruhový), barva bílá, typ DG10016P2, DG80016P2 a DG50016P2
  • Tlakový stojatý zásobníkový ohřívač vody (dvoukruhový), barva bílá, typ DS20022, DS30022 a DS40022

Více informací o nové řadě ohřívačů vody značky Siemens naleznete na www.siemens-elektrotopeni.cz.

 
 
Reklama