Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na přednášku "Tepelné izolace a dotace"

Pozvánka na přednášku "Tepelné izolace a dotace", spojenou s autogramiádou knihy "Tepelné izolace v otázkách a odpovědích" v pátek 20.5. od 13.00 hod v areálu českobudějovického výstaviště.

Sdružení Energy Consulting zve společně s pořadatelem výstavy Hobby na přednášku o tepelných izolacích a možnostech dotací na zateplování panelových domů, vytápění biomasou, solární kolektory a tepelná čerpadla. Přednáška se bude konat v pátek 20.5. od 13.00 v areálu českobudějovického výstaviště v pavilonu B1, tedy v prostorách, kde po této přednášce bude soutěžní pořad Dr. Přemka Podlahy a Kateřiny Kalendové "Hit Receptáře".

Přednáška se koná ve spolupráci s a.s. Výstaviště České Budějovice jako doprovodný program 14. ročníku výstavy HOBBY v rámci bezplatných služeb sdružení Energy Consulting v oblasti poradenství a osvěty na poli úspor energií a využívání obnovitelných zdrojů energií. Po přednášce bude následovat prostor pro diskuzi i osobní poradenství a autogramiádu knihy "Tepelné izolace v otázkách a odpovědích" vydanou nakladatelstvím BEN.

Srdečně zveme všechny zájemce o úspory energií a inteligentní stavění.

 
 
Reklama