Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová tvář větrání

Nová tvář větrání - iCON Firma AIRFLOW si Vám dovoluje představit novou řadu ventilátorů iCON, které jsou určeny k větrání koupelen, toalet, kuchyní, atd.

Firma AIRFLOW si Vám dovoluje krátce představit novou řadu ventilátorů iCON, které jsou určeny k větrání koupelen, toalet, spižíren, kuchyní, atd. Řadu iCON tvoří tři základní modely: iCON15, iCON30 a iCON60 s rozsahy 76 m³/hod, 118 m³/hod resp. 260 m³/hod. Maximální tlak uvedených modelů je 30 Pa, 80 Pa resp. 135 Pa.

Svým tvarem je iCON elegantní a současně nenápadný, zvláště při "zapuštěné montáži". Kruhový design zajišťuje snadnou montáž na odvodní kruhové potrubí (Ø 100 resp. 150 mm). Jedinečný třílistý uzávěr zabraňuje zpětnému proudění (pachy) a současně napomáhá i snížení hluku. Ventilátory mají dvojitou izolaci, krytí IPX4 a lze je montovat na stěnu i na strop.

Všechny modely lze osadit doplňkovými moduly (volitelné příslušenství), které tak povýší základní ventilátor na komfortnější řešení větrání daného prostoru. Moduly mohou reagovat a zapínat ventilátor např. při dosažení určité vlhkosti v místnosti nebo při pohybu osob v místnosti. Dále lze nastavit časový doběh ventilátoru po vypnutí, případně jej vybavit dvouotáčkovým režimem chodu. Ke standardnímu vypínačem ovládanému ventilátoru lze dodat rovněž stále populární provázkový (tahový) vypínač. Alternativ je opravdu hodně a jednoduché vložení modulu např. i do již vestavěného a zapojeného ventilátoru umocňuje fakt, že všechny nabízené moduly jsou velikostně shodné a lze je tudíž vložit do libovolné velikosti ventilátoru iCON. Tuto výhodu jistě ocení zejména velkoobchody, kdy při značné variabilitě v nabídce postačí skladovat zvlášť pouze tři základní velikosti ventilátoru a k tomu zvlášť ovládací moduly.

 
 
Reklama