Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sanitec jako celkový vítěz získal výslednou známku 2,28

Sanitec, s.r.o. se stal celkovým vítězem ankety "Dodavatel roku 2004", ve které celkem 513 odborníků převážně z instalatérských a montážních firem hodnotilo celkem 70 dodavatelských firem.

Jedná se o anketu, která letos poprvé proběhla na internetovém portále "Info-instalatér" v období od 15. 6 do 31. 8. 2004. V dalším letech by se měla cyklicky opakovat. Cílem ankety a jejích výsledků je přimět výrobce a velkoobchody ke zkvalitnění služeb pro montážní a instalatérské firmy, na které se uvedený portál specializuje.

Hodnotilo se "jako ve škole" známkami 1 až 5 ve 13 kritérií. Sanitec jako celkový vítěz získal výslednou známku 2,28, ze které je zřejmé, že je stále co zlepšovat. Díky přechodu na nový systém logistiky, založeném na jediném centrálním skladu, rozšíření exkluzivní glazury KeraTectÒ na všechny keramické výrobky KERAMAG, výjimečnému rozšíření nabídky DELTA - KOLO - PANDA a výraznému zvýšení prodeje má také Sanitec dílčí problémy s dodacím termínem některých výrobků. Přesnějším plánováním výroby, přesunem výroby některých produktů do jiného výrobního závodu i zkvalitněním celého procesu logistiky dochází k postupnému zlepšování servisu zákazníkům.

Výsledky lze shlédnout zde.

 
 
Reklama