Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schneider Electric přispěje k finálovému večeru EURO

Společnost Schneider Electric přispěje k finálovému večeru EURO - dodala pro lisabonský stadion kompletní zařízení pro přenos a rozvod elektrické energie a systém centrálního ovládání budovy.

Na Estádio da Luz, což v překladu znamená stadion světla, se v neděli večer utkají dvě nejlepší evropská mužstva o titul mistra. Všichni věříme, že na trávník jednoho z nejmodernějších sportovních stánků světa vyběhnou také naši fotbalisté.

K úspěchu finálového večera přispěje i tým firmy Schneider Electric, která má jeden ze svých závodů v písecké průmyslové zóně. "Společnost dodala pro lisabonský stadion kompletní zařízení pro přenos a rozvod elektrické energie a systém centrálního ovládání budovy. Aplikace Schneider Electric zajišťují spolehlivost napěťové sítě o celkové délce sto patnáct kilometrů a ovládají téměř pětačtyřicet tisíc čtverečních metrů plochy, na které se stadion rozkládá," upřesnil Dušan Benža z tiskového servisu Cvetler&Pořízek. Při volbě Schneider Electric jako hlavního dodavatele řešení rozvodů elektrické energie a řízení budovy sehrály významnou úlohu i zkušenosti s budováním dalších sportovních stánků. Jednou z největších zakázek byla dodávka do francouzského národního fotbalového stánku Stade de France, kde se před čtyřmi lety hrálo finále mistrovství světa.

 
 
Reklama