Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Exkurze pro vítězné instalatéry

Vítězové krajského kola "Instalatér 2004" z Pardubického kraje měli možnost navštívit výrobní závod předního světového výrobce sanitární techniky Glynwed se sídlem v Manheimu.

Krajské centrum přípravy instalatérů v Žamberku získalo na základě dlouhodobé spolupráce s firmou Glynwed s.r.o Praha exkluzivní cenu pro vítěze soutěže krajského kola "Instalatér 2004".

Vítězové z Pardubického kraje měli možnost navštívit výrobní závod předního světového výrobce sanitární techniky Glynwed se sídlem v Manheimu. Při této návštěvě shlédli výrobu plastového potrubí a kompletaci výrobků.

Součástí exkurze bylo i odborné školení zaměřené na správnou instalaci produktů firmy a současně byli účastníci informováni o nejžhavějších novinkách přicházejících na náš trh.

Velice si vážíme skutečnosti, že na našem trhu působí firmy jako Glynwed s.r.o Praha, které mají zájem podporovat a předávat nové poznatky nastupující generaci mladých instalatérů. Proto bychom rádi touto cestou poděkovali ředitelce fy Glynwed paní Haně Hostošové a vedoucímu sanitární divize Ing. Jiřímu Janichovi, díky kterým se mohla tato akce uskutečnit.


Účastníci exkurze při návštěvě školícího centra.

 
 
Reklama