Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové zastoupení v České republice

Švýcarská firma ELYSATOR AG se sídlem ve Wollerau oznamuje odborné veřejnosti a všem zájemcům o profesionální protikorozní ochranu otopných a chladicích systémů, že s účinností od 1. května 2004 přechází její generální zastoupení na společnost Hoval–Ferro spol. s r.o. se sídlem v Plzni.

Díky vstřícnému přístupu vedení společnosti Hoval-Ferro s.r.o. se podařilo zajistit odbornou kontinuitu technic-kého poradenství, prodeje a servisu speciálních protikorozních zařízení ELYSATOR na českém trhu.

Výrobky ELYSATOR nejsou na českém trhu žádnou neznámou. Stovky přístrojů, zabudovaných do otopných systémů, plní již od roku 1993 na celém území České republiky naprosto spolehlivě (bez jediné reklamace) svůj úkol - zabránění korozních pochodů, eliminaci stávajících nečistot, zabezpečení čistoty oběhové vody a ochranu důležitých prvků otopných soustav (kotlů, čerpadel, regulačních a měřících armatur, termostatických ventilů, otopných těles, podlahových vytápění ...).

Přístroje ELYSATOR důsledně aplikují metodu protikorozní ochrany pomocí vysoce čistých magneziových anod, metodu příznivou k životnímu prostředí - bez chemikálií, bez elektrického proudu. Znamenají aktivní, přehlednou a vždy kontrolovatelnou protikorozní ochranu. Jsou bezproblematické při projektování i montáži a mohou být kdekoli a kdykoli (i dodatečně v průběhu topné sezóny) nainstalovány a okamžitě zprovozněny.

Více technických a prodejních informací je možno získat buď na internetových stránkách www.elysator.cz, nebo přímo na adrese nového generálního zastoupení.

 
 
Reklama