Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zhodnocení 16. Konference Klimatizace a větrání 2004

Na 16. Konferenci Klimatizace a větrání zazněla i zmínka o perspektivách našich odborníků v zemích EU a úvahy o vývoji situace v souvislosti s příchodem podnikatelských subjektů ze zahraničí.

Ve dnech 4. - 5.února 2004 proběhla v Kulturním domě na pražských Vinohradech 16. Konference Klimatizace a větrání. Pořadatelem byla odborná sekce 01 Společnosti pro techniku prostředí.

Není neskromné prohlásit, že byla úspěšná. Celkem 232 účastníků vyslechlo v šesti programových blocích 37 odborných přednášek. Frekventována byla jak témata tradiční - projektování a provoz vzduchotechnických soustav včetně výkladu o jejich součástech, tak i problémové okruhy související, jako například struktura inteligentních budov, vývoj profesní legislativy a přístupy ke kvalitě mikroklimatu. Zazněla i zmínka o perspektivách našich odborníků při působení v zemích EU po 1. květnu t.r. a úvahy o vývoji situace v souvislosti s příchodem podnikatelských subjektů ze zahraničí.

Účastníci konference vyslechli i šest firemních prezentací a prohlédli si 35 výstavních expozic, u kterých bylo 35 zástupců firem po celou dobu konání akce připraveno podat vyčerpávající informace.

Přátelské a kolegiální kontakty posílil i slavnostní večer s živou hudbou a bohatým občerstvením v krásném prostředí společenského sálu Kulturního domu na Vinohradech.

Internetový portál TZB-info byl mediálním partnerem této konference a vedle on-line zpravodajství poskytoval servis jak účastníkům, tak i vystavovatelům.

 
 
Reklama