Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky ve skupině deskových otopných těles KORADO

Veletrh AQUA-THERM 2003 v Praze byl pro leadra českého trhu s otopnými tělesy firmu KORADO a.s. Česká Třebová v mnohém průlomový.

Pojetím a velikostí stánku, filmovou prezentací z výroby otopných těles i ze "zákulisí" firmy, soutěží pro každého zacílenou na počet vyrobených otopných těles za různá časová období dotovanou celkem 100 000 Kč, ale především ... předvedením hned třech zásadních novinek ve skupině deskových otopných těles:

1) RADIK HYGIENE a RADIK HYGIENE VK - s použitím do prostředí s vysokými požadavky na hygienu a čistotu
2) RADIK COMBI VK s využitím pro kombinované vytápění (teplá voda - elektřina)
3) RADIK MM - otopné těleso nové generace

Jejich společným jmenovatelem je originalita, netradiční kreativní konstrukční řešení, prosazení nových myšlenek s cílem:

  • doplnit současný prodejní sortiment deskových otopných těles RADIK o "fajnovosti", které ocení nejen úzká profesní skupina (viz provedení HYGIENE), ale také nejširší veřejnost doslova v každé domácnosti (viz provedení COMBI)

  • předložit novou generaci otopných těles, která by přinesla navýšení tepelného výkonu a užitkových parametrů zajímavých nejen pro konečného zákazníka, ale také pro odborné partnery v distribučním řetězci

    O tom, že jsme byli úspěšní ve svých záměrech, jistě svědčí fakt, že RADIK COMBI VK byl oceněn Zlatou medailí jako nejúspěšnější exponát veletrhu AQUA-THERM Praha 2003.

  •  
     
    Reklama