Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce pořádané SPTZ v rámci doprovodného programu AQUA-THERM 2003

Pozor! Do 15.11.2003 je možné se přihlásit na akce pořádané SPTZ v rámci doprovodného programu veletrhu Aqua-therm Praha 2003.

25.-26.11.2003
III. Mezinárodní konference "VÝCHOD"

Cílem konference je navázat na jednání a závěry předchozích dvou konferencí Východ a seznámit se změnami a novým vývojem v oboru technických zařízení budov, geopolitické a strukturálni změny v Evropě - riziko a šance pro řemesla,novou směrnicí EU 91/2002 z 16. Prosince 2002 O energetické náročnosti budov(Enery Performance of Bulildings), o změnách v kvalifikaci pro podnikání a činnosti na technických zařízení (plyn, elektro, zvedací a tlakové zařízení), o problémech subdodavatelů - malých a středních firem z našeho oboru a informovat o připravovaných změnách v EU normách ve stavebnictví a v našem oboru. Projednat případný společný postup při zavádění EU norem a směrnic do legislativy jednotlivých zemí.

Přednášky na konferenci Východ slíbili:
Bruno Schliefke, prezident ZV SHK, SRN
Oliver Loebel, generální tajemník CEETB a GCI-UICP
Michael von Bock und Polach, ředitel ZV SHK, SRN
Petr Robejšek, ředitel Internationales Institut für Politik und Wirtschaft Hamburk

27.11.2003
Seminář Snižování emisí skleníkových plynů energetickou efektivností

Seminář se zaměří na vyhledávání a přípravu projektů vedoucích k zvýšení účinnosti užití energie z primárních a obnovitelných zdrojů vedoucích k snížení emisí skleníkových plynů. Budou prezentovány aktuální možnosti spolupráce se zahraničními investory, podmínky spolufinancování projektů. Finanční přínosy z projektů s výrazném snížením emisí skleníkových plynů. Součástí programu budou prezentace úspěšných projektů realizovaných v ČR a střední Evropě za účasti zahraničních zdrojů.

28.11.2003
Odborný seminář Zdroje financování projektů zvyšování energetické účinnosti

Seminář se zaměří na možnosti zabezpečení financování projektů vedoucích k zvýšení účinnosti užití energie z primárních a obnovitelných zdrojů, místní a evropské prostředky. Budou prezentovány aktuální nabídky podniků energetických služe a postupy při organizačním zabezpečení projektů EPC. Finanční přínosy pro projekty vedoucí k výraznému snížení emisí skleníkových plynů. Součástí programu budou prezentace úspěšných projektů realizovaných v ČR i EU.

 
 
Reklama