Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Den otevřených dveří ECČB

Občanské sdružení Energy Centre České Budějovice (ECČB) pořádá v pondělí 21.7.2003 od 9 do 17 hodin "Den otevřených dveří".

Akce je určena pro širokou veřejnost, které se mohou zúčastnit všichni zájemci, kteří budou mít v tento den cestu na českobudějovické náměstí.

Poradenské a informační středisko ECČB uvítá všechny návštěvníky již "před svými dveřmi" - v podloubí domu č. 87/25 na Náměstí Přemysla Otakara II. (druhý dům nalevo od Hotelu Zvon). Zde bude možné obdržet publikace na téma úspory energií a využití obnovitelných zdrojů energie a energetický poradce ECČB bude bezplatně zodpovídat veškeré dotazy týkající se úspory energií v domácnostech, výstavby a rekonstrukce domů, vytápění domů a bytů, využití sluneční energie, tepelných čerpadel, možnosti získání dotací na energeticky úsporná opatření apod.

V prostorách ECČB si pak zájemci budou moci prohlédnout výstavku vzorků z oblasti úspor energií a seznámit se s činnostmi a službami ECČB. Pro každého návštěvníka bude připraveno malé pohoštění.

Stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům nebo byt? Trápí vás vysoké účty za elektřinu, vodu, vytápění ...? Uvažujete o slunečních kolektorech nebo využití biomasy? Navštivte sdružení Energy Centre České Budějovice a získejte potřebné a objektivní informace příjemnou a tak trochu jinou formou.

Bližší informace získáte na tel. čísle: 387 312 580 nebo na e-mailové adrese: eccb@eccb.cz.

 
 
Reklama