Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Oprava na prezentačním CD firmy KERMI 1/2003

Na prezentačním CD s kompletním sortimentem otopných těles KERMI je chybně uveden teplotní spád u výkonů otopných těles řady Planhygiene. Správné výkony k tělesům této modelové řady najdete v TZB-katalogu výrobků.

Kvůli chybě, která vznikla při zpracování dat, je na prezentačním CD společnosti KERMI s označením 1/2003 chybně uveden teplotní spád u výkonů těles řady Plynhygiene-Kompakt a Planhygiene-Ventil. Jedná se o tělesa s hladkou čelní plochou bez rozšířených konvekčních plechů speciálně upravená pro snadné čištění a použití např. v nemocnicích. Výkony zapsané na CD platí pro teplotní spád 75/65/20°C, namísto uvedených 90/70/20°C. Rovněž nelze u tohoto modelu použít pomůcku pro přepočet výkonů otopných těles, která nedává korektní výsledky.

Prosíme všechny zákazníky, aby použili pro zjištění výkonů modelové řady Planhygiene tištěné firemní podklady nebo TZB-katalog výrobků na portálu TZB-info.

Tato chyba se netýká ostatních běžně používaných modelových řad, jejichž výkony jsou na CD KERMI 1/2003 uvedeny správně.

 
 
Reklama