Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAKON poskytuje 6 miliónů korun zaplaveným oblastem

DAKON poskytuje 6 miliónů korun zaplaveným oblastem. Největší český výrobce kotlů na všechna běžně používaná paliva - firma DAKON s.r.o. po vlastních zkušenostech s povodněmi v roce 1997 přichází s nabídkou pomoci pro postižené oblasti.

Finanční příspěvek v celkové výši 6 miliónů korun je určen všem domácnostem a organizacím, které potřebují co nejrychleji před blížící se topnou sezónou zprovoznit vytápění a co nejúčinněji začít vysoušet poškozené prostory.

Pomoc nabízí firma DAKON ve dvou směrech.

První příspěvek až do celkové výše 5 000 000,- Kč bude vyplácen přímo konečným uživatelům formou mimořádných bonusů na koupi vybraných typů závěsných a stacionárních plynových kotlů, kondenzačních kotlů a elektrokotlů DAKON v hodnotě 2 000,- a 5 000,- Kč na kotel dle typu.

Druhý příspěvek až do celkové výše 1 000 000,- Kč bude vyplácen formou mimořádných bonusů ve výši 20% na náhradní díly zakoupené majitelem kotle DAKON prostřednictvím servisní firmy, která provede kvalifikovanou opravu zaplaveného výrobku.

Systém vyplácení příspěvků je zajištěn tak, aby spoluobčané, kteří tuto pomoc potřebují, nebyli vůbec zatíženi zbytečnou legislativou. Uvedené částky jsou jim zohledněny realizující firmou přímo v úhradách za nový výrobek nebo za náhradní díly.

Pomoc je realizována prostřednictvím všech odborných topenářských montážních firem, smluvních servisních firem DAKON a platí do vyčerpání obou výše uvedených částek, prozatím do 31.10.2002

Podrobné informace jsou k dispozici u všech prodejců topenářské techniky a na www.dakon.cz.

 
 
Reklama