Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pomoc firmy Junkers lidem postiženým záplavami

Firma JUNKERS nabízí všem domácnostem v oblastech postižených povodní finanční podporu v celkové výši 5.000.000,- Kč pro obnovu funkčního vytápění.

Po katastrofických povodních voda bohužel také způsobuje neodstranitelné škody na elektronických spotřebičích a vyřazuje kotle z bezpečného provozu. Junkers tedy nabízí všem domácnostem v oblastech postižených povodní finanční podporu v celkové výši 5.000.000,- Kč pro obnovu funkčního vytápění, které je nesporně nejúčinnější formou vysoušení navlhlých konstrukcí.

Chtěli bychom rychle, nekomplikovaně a adresně věnovat lidem postiženým povodní dotaci na výměnu jakýchkoliv zatopených kotlů ve výši 6.500,-Kč na všechny typy plynových závěsných kotlů Novastar, Eurostar a jejich sestav se zásobníkem ST 120-1E a 10.000,-Kč na stacionární litinové kotle Supraline a Suprastar do výkonu 42 kW.

Instalatérská firma poskytne konečnému uživateli, který má v souvislosti s povodněmi poškozený jakýkoliv kotel, dotaci ihned při nákupu spotřebiče, v rámci snížení jeho ceny.

V případě dotazů se, prosím, obracejte na našeho obchodního zástupce nebo nonstop na tel. 02/613 00 200 (po přečíslování: 261300200) a www.junkers.cz.

Ing. Martin Pavlata

 
 
Reklama