Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výměna a opravy poškozených čerpadel

2 miliony Kč na obnovu čerpadel po povodních od WILO A.G.

Dle rozhodnutí vedení společnosti ponese společnost WILO A.G. náklady spojené s výměnou a opravami povodní poškozených čerpadel až do výše 2.000.000,- Kč.

Zatopená nová čerpadla ve skladech
Pro smluvní obchodní partnery a následné prodejce, v jejichž skladech byla čerpadla z provenience naší společnosti poškozena v přímé souvislosti s povodní, nabízíme zpětný odběr těchto poškozených čerpadel do našeho centrálního skladu. Poškozená čerpadla zkontroluje na místě regionálně příslušný pracovník Wilo Praha s.r.o. a vydá písemné stanovisko o míře poškození (doklad pro pojišťovnu). Tato čerpadla vyměníme za nová, která budeme účtovat se 60% slevou z cen uvedených v ceníku z 1.8.2002. Termín splatnosti bude dojednán individuelně s přihlédnutím k rychlosti řešení pojistných případů.

Zatopená nainstalovaná čerpadla
U čerpadel nainstalovaných u konečných zákazníků, která byla poškozena v přímé souvislosti se záplavami, nabízíme opravu těchto čerpadel našimi autorizovanými smluvními servisy zdarma. Práce spojená s opravou bude smluvními servisy účtována na Wilo Praha s.r.o. Konečným zákazníkům bude účtována pouze cena potřebných náhradních dílů. V souvislosti s touto akcí budou náhradní díly účtovány se slevou 30% oproti platným ceníkovým cenám. Určitou část poškozených čerpadel by bylo možno zdánlivě po vysušení zprovoznit, tato čerpadla by však během provozu mohla vykazovat závady v důsledku zkorodování elektrických a elektronických částí. Provoz takto opatřených čerpadel nemůže být naprosto bezpečný a spolehlivý. Takovéto ošetření postižených čerpadel je v rozporu s kvalitativními standardy naší společnosti a nemůže se na něj vztahovat záruka.

Výše uvedené akce na pomoc poškozeným povodní trvá až do vyčerpání věnované částky 2.000.000,- Kč.

Nové objektové akce
S cílem pomoci v současné tíživé situaci zaviněné nejen povodněmi svým smluvním partnerům, ale i jejich odběratelům z řad montážních firem a konečných uživatelů, jsou zástupci naší firmy připraveni s Vámi projednávat výjimečné slevy na zboží, delší, ale evidované záruky a reálné platební podmínky, nad rámec uzavřených podmínek smluvních.
Tento výjimečný individuální přístup budeme uplatňovat až do konce roku 2002.

Václav Zunt
jednatel

 
 
Reklama