Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GEROtop

GERODUR - přední výrobce plast. potrubí přichází s novým výrobním produktem GEROtop pro oblast topení-sanita. Nabízí jednak dobře známé potrubí PE-Xc, ale také vícevrstvé potrubí POLYMET plast+hliník.

V celé firmě GERODUR je obsažena více než 60-ti letá zkušenost zpracování plastických hmot. Těchto dlouholetých zkušeností se využívá i při výrobě potrubí GEROtop pro pitnou vodu, ústřední vytápění a nízkoteplotní vytápění.

V ČR tak nově představuje dva druhy potrubí pro již zmíněné topení a sanitu. Prvním je potrubí GEROtop PE-Xc které má 100% nepropustnost kyslíku a výtečné mechanické vlastnosti. Výchozí materiály jsou používány Borealis, Dowlex nebo Lupolen.

Druhým je pak potrubí GEROtop POLYMET. Jedná se o vícevrstvou kombinaci PLAST + HLINÍK, která nachází stále pevnější místo v instalační technice. Předností tohoto potrubí je zejména dlouhodobá životnost, vysoká provozní spolehlivost díky Al vrstvě (na tupo svařené), 100% těsnost proti kyslíku a velmi snadná a rychlá montáž.

GEROtop POLYMET také jako SPECIÁLNÍ TRUBKA POUZE PRO PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ o průměru 16mm. Všechny vlastnosti a výhody jsou jinak zachovány. Vnější PE-HD vrstva potrubí je červené barvy. Výhodou je příznivá cena.

Více informací:
GEROtop
Marek Svačinka
tel.: 0608/080 020
e-mail: gerotop@quick.cz

 
 
Reklama